Tere sõbrad!
Juba mõnda aega on minu peas keerelnud idee kokkutuua üks seltskond Silverlight fänne, kellega arutada Silverlight teemasid, nippe ja trikke. Esialgne idee on kokku saada 1-2 korda kuus, kesklinnas Microsofti kontoris. Lisaks loengumoodi koosolekutele korraldada vahel ka käed-külge stiilis kohtumisi jne. Idee oleks alustada piisava huvi korral kohe järgmise aasta alguses - jaanuaris. Palun andke siin või mulle kirjutades jaanametsamaa@gmail.com tagasisidet, kui olete osalemisest huvitatud.
Kellele?
Silverlight fännile, kellel on Silverlightiga paras kogemus. Teniline tase peamiselt 300 edasi. Rõhk minna pigem teemades süviti, kui alustada A, B ja C-ga.
Millal?
Jaanuar - Juuni regulaarselt 1-2 korda kuus ühel nädalapäeval näiteks neljapäeviti kell 18.
Kus?
Peamiselt sõltub huviliste nõudmisest, hetkel juhib Rävala 5, pakkuda on ka ITK ruumid.
Kuidas?
Vormilt oleksid Silverlight kasutajagrupi koosolekud pigem vabad seltskondlikud arutelud, kui akadeemilised koosolekud. Igal koosolekul oleks ideaalis 2-3 ettekannet. Üks pikem peaettekanne, mis läheb sügavuttja kaks lühemat, mis tutvustavad mingit nippi või trikki või ägedat programmi. Kestvuseks on 1h 30 min - 1h 45 min.
Mis nüüd?
Kui oled huvitatud, sisi kirjuta siia või mulle jaanametsamaa@gmail.com |