Tehnoloogia » Disain ja multimeedium » Silverlight kasutajagrupp

Silverlight kasutajagrupp
JaanaJaana
Posted: 13. dets 2010, 07:44 Vasta  |  Tsiteeri  

Tere sõbrad!

Juba mõnda aega on minu peas keerelnud idee kokkutuua üks seltskond Silverlight fänne, kellega arutada Silverlight teemasid, nippe ja trikke. Esialgne idee on kokku saada 1-2 korda kuus, kesklinnas Microsofti kontoris. Lisaks loengumoodi koosolekutele korraldada vahel ka käed-külge stiilis kohtumisi jne. Idee oleks alustada piisava huvi korral kohe järgmise aasta alguses - jaanuaris. Palun andke siin või mulle kirjutades jaanametsamaa@gmail.com tagasisidet, kui olete osalemisest huvitatud.

Kellele?

Silverlight fännile, kellel on Silverlightiga paras kogemus. Teniline tase peamiselt 300 edasi. Rõhk minna pigem teemades süviti, kui alustada A, B ja C-ga.

Millal?

Jaanuar - Juuni regulaarselt 1-2 korda kuus ühel nädalapäeval näiteks neljapäeviti kell 18.

Kus?

Peamiselt sõltub huviliste nõudmisest, hetkel juhib Rävala 5, pakkuda on ka ITK ruumid.

Kuidas?

Vormilt oleksid Silverlight kasutajagrupi koosolekud pigem vabad seltskondlikud arutelud, kui akadeemilised koosolekud. Igal koosolekul oleks ideaalis 2-3 ettekannet. Üks pikem peaettekanne, mis läheb sügavuttja kaks lühemat, mis tutvustavad mingit nippi või trikki või ägedat programmi. Kestvuseks on 1h 30 min - 1h 45 min.

Mis nüüd?

Kui oled huvitatud, sisi kirjuta siia või mulle jaanametsamaa@gmail.com 

Muudetud: 14:41 | 17.12.2010 | Andres
GunnarGunnar
Posted: 13. dets 2010, 02:30 Vasta  |  Tsiteeri  

Mulle tundub idee jumekas ja kui ma Silverlighti selgeks saan, siis olen huviline ka kindlasti. :)

silliksaarsilliksaar
Posted: 13. dets 2010, 08:46 Vasta  |  Tsiteeri  

Kui pilveraalimine on praegu veel midagi elitaarset, siis Silverlight on leib massidele.

Eriti teeb mulle siirast rõõmu Õuna tüli Sähvatusega. See tõotab SLile ainult head. Ammu enne seda kui minust sai Azure'i fänn, sai minust Silverlighti fänn. See, et SL alustas Fist 10 aastat hiljem, on praegu tehniliselt tohutu eelis.

Seega, Jaana, anna tuld! Tuleksin hea meelega mõnda ettekannetki tegema. Silverlight on lihtsalt nii mõnus asi et sellest ei saa rääkimata jätta.

silliksaarsilliksaar
Posted: 13. dets 2010, 08:50 Vasta  |  Tsiteeri  

Oo jah, veel üks asi..., see oleks muide niisugune idee, mida kannataks ka Tartus "väljasõiduistungitena" korraldada -- kolkapatrioot nagu ma olen.

GunnarGunnar
Posted: 15. dets 2010, 07:39 Vasta  |  Tsiteeri  

Mina, peale mõningast kohanemist uue teemaga, võtaks julgelt enda vedada keerukamad teemad ja stsenaariumid, mis tase 400 (ja sellest üles :P) lähevad. Asukoha osas - minu poolest võime minna vahepeal Tartu ka ja võib ka kuhugi välismaale kolama minna. :)

EugeneDotnetEugeneDotnet
Posted: 17. dets 2010, 02:23 Vasta  |  Tsiteeri  

Väga vinge idee! Tahaks selles ka osaleda. Enda poolt pakkuks midagi Windows Phone 7 kohta.

AndresAndres
Posted: 17. dets 2010, 02:40 Vasta  |  Tsiteeri  

lahe plaan Jaana, teeme ära :)

JaanaJaana
Posted: 18. dets 2010, 01:47 Vasta  |  Tsiteeri  

Väga hea, nii mõnigi on mulle ka juba e-maili teel teada andnud, et on SLUGist huvitatud. Nüüd tuleb välja mõelda, kuidas alustada. Ühe mõttena on käinud läbi idee, et esimene üritus võiks olla selline veidi pikem ja sotsiaalsem, kus on paar erinevat esinejat ning arutelu, milline formaat edaspidi kõige paremini kõigile sobiks.

• Mina võiksin rääkida Deep Zoomist / Pivotist.
  • Crossdomainist
  • Silverlight eksamist - nii palju kui lubatud. Ehk annab koosoleku teemad kuidag eksami teemadega sobitada.

3-4 esinejat võiks aga veel olla. Millest te ise kuulda ja rääkida tahaksite?

JaanaJaana
Posted: 19. jaan 2011, 12:44 Vasta  |  Tsiteeri  

Nii nüüd on meie viimasest vestlusest mõnda aega mööda läinud, kõigil hapukapsas, verivorst söödud ja uus aasta rõõmuga vastuvõetud. Räägime nüüd täpsemalt esimesest koosolekust.

Pakun välja, et esimene koosolek võiks toimuda veebruari esimesel nädalal. Ma räägiksin hea meelega oma kogemusest PIVOTiga Azures ning veel lepiksime kokku kuidas edaspidi meie kasutajategruppi vedada.

Selleks, et esimene koosolek saaks olla edukas, on vaja veel vähemasti kaht esinejat. Huvilised palun kirjutage siin teemas või mulle e-mailitsi, mis teemadest sooviksite rääkida :)

SLUGEE…

silliksaarsilliksaar
Posted: 19. jaan 2011, 02:53 Vasta  |  Tsiteeri  

Minu ainuke mure on, et neljapäev ei lähe mitte kuidagi. Olen neljapäeviti hõivatud ühe teise mulle üliolulise "kasutajagrupiga", mida ma ei saa vahele jätta.

Ideid teemadest: * Kood vs XAML; * Printimine; * DependencyProperty ja selle kasutamine; * Grid vs Canvas vs StackPanel; * IsolatedStorage; * Animatsioonid; * WebClient & WebRequest; * GPU Acceleration; * WCF; * RichTextBox.

GunnarGunnar
Posted: 20. jaan 2011, 01:33 Vasta  |  Tsiteeri  

Heia!

Mul pole enne paari nädalat mingit aega SharePointi hädade kõrvalt vist millegagi tegeleda. Kui järgmise kuu algusesse midagi planeerida, siis selle kannataks ma kuidagi välja :)

EugeneDotnetEugeneDotnet
Posted: 20. jaan 2011, 01:40 Vasta  |  Tsiteeri  

Kahjuks olen kevadeni väga hõivatud :(