Tehnoloogia » Arendus ja andmetehnoloogiad » VisualStudio 2010

VisualStudio 2010
ErnestoErnesto
Posted: 18. märts 2011, 03:24 Vasta  |  Tsiteeri  

Hi, kas sellele uuele püssile on mingit klasside, namespacede või konteinerite kiireks ülevaateks või otsinguks midagi? Help on liiga laialivalguv. Nii et saaks paari hiireklikiga mingit puud pidi kohe vajaliku klassi ja funktsiooni ülevaate juurde. Tänud.

silliksaarsilliksaar
Posted: 18. märts 2011, 08:56 Vasta  |  Tsiteeri  

Selline vidin on tegelikult sisse ehitatud. Võta menüüst View -> Object Browser.

GunnarGunnar
Posted: 18. märts 2011, 10:21 Vasta  |  Tsiteeri  

Klassi nimel võid alati F12 vajutada, et selle definitsiooni juurde minna.

Kui soovid graafilist ülevaadet, siis VS2010 (kui ma ei eksi, siis Ultimate versioonile) saab lisada miskise paki, millega tuleb Architecture Explorer ja muud vahendid. Modelleerimiseks mõeldud paketiga peaks terve posu igasugu asju tulema, mille abil saab luua ka diagramme erinevaid. Paketi täpsem nimetus on Visualization and Modeling Feature Pack (saadaval MSDN kaudu).

ErnestoErnesto
Posted: 19. märts 2011, 05:01 Vasta  |  Tsiteeri  

Ok, vabandan et nii algelisi küsimusi esitan aga ma pole 10a Visuali kasutanud vahepeal. See 'Architecture Explorer' on seal 'view'is olemas ja alla ilmub sellega väike aken. Kas ma pean veel selle paki installima või ongi juba olemas. Selle 'object browseri' asemel ma tegelikult pidasin silmas midagi sellist, et kõigepealt on teemade loetelu (et näiteks selle teema jaoks on sellised librarid ja teegid-konteinerid) ja edasi kirjas millise librari peab lisama, millised include failid, ja siis millised klassid seal on ka teemade järgi ja lõpuks klassi deklaratsioon koos lühikirjeldusega. Kas kui ma näiteks MVC3's tahan kasutada MFC'i, kas ma pean siis ikka 'library package manageri' abil selle konteineri lisama või piisab ainult deklaratsiooni kirjest controllerisse või 'include' kirjest (C# oli siis selle asemel 'using'). 

melborpmelborp
Posted: 24. dets 2011, 03:41 Vasta  |  Tsiteeri  

See on nüüd küll hiline vastus, aga loodetavasti kellelegi hiljem ikkagi abiks.

Teemade loetelu VS ei paku kahjuks, ainukene kes niisugust vaadet  pakub on kas Help või siis MSDN library (http://msdn.microsoft.com/library).

Kui soovid kasutada väliseid asju, siis kas tuleb reference lisada (on olemas erinevat tüüpi - .NET (reference assembly), COM, project). Erinevat tüüpi projekti luues lisatakse vajalikud baad libraryd kohe üle (ntx luues windowsi kliendi projekti on windowsi UI libraried, ja veebi oma puhul veebi libraryd jne ).

Kui soovid kutsuda unmanaged c++ koodi oma c# -st, siis

using System.Runtime.InteropServices; // DllImport
public class Win32 {
[DllImport("User32.Dll")]
public static extern void SetWindowText(int h, String s);
}

ja custom dll kopeeri oma rakenduse juurde (bin). Antud näite puhul muidugi tegu user32.dll ja siin ei ole vaja kopeerida.