Tehnoloogia » Muud tooted ja tehnoloogiad » Microsoft Visual C++ 2010 Express

Microsoft Visual C++ 2010 Express
andy88andy88
Posted: 16. sept 2011, 04:46 Vasta  |  Tsiteeri  

Palun vastake minu küsimusele Microsoft Visual Studio 2010 Express koosseisus oleva Microsoft Visual C++ 2010 kohta.

See programm peaks võimaldama  programmeerida C++-s

Küsimus: Kui olen sisestanud C++ programmikoodi ja salvestanud faili *.cpp laiendiga, siis kuidas on mul võimalik see ära kompileerida ehk siis näha, mida antud koodiprogramm teeb ? Selleks peaks vist tekkima mingi *.exe fail ja tulemus peaks olema näha command promtis. Kas on nii ?

Kuidas selle exe faili tekitamine käib (kompileerimine), ehk mis menüüde/käskude kaudu MS Visual C++-s ?

ootan vastust !

melborpmelborp
Posted: 11. nov 2011, 01:29 Vasta  |  Tsiteeri  

Tere andy88,

Vabandust, Ei osanud seda küsimust otsida muude tehnoloogiate alt, et arendus ja andmetehnoloogiad on paremini vastav. Vastus võib olla väga hilja tulnud, aga loodan et aitab siiski kedagi ;)

Tavaliselt kompileerimiseks ja jooksutamiseks on järgnevad lühendud VS2010 -s.

• F5 (Kompileeri ja Debugi)
  • Ctrl + F5 (Kompileeri ja jooksuta)
  • F6 (Kompileeri)

Nüüd, see kas projekt on jooksutatav või mitte, oleneb projekti tüübist. Mis tüüpi projekt see on? Win32 Console? Win32 windows? Library?  

Mul ei ole kahjuks VS 2010 C++ Express versiooni käepärast, et vaadata järgi mis valikud seal on, aga a usun et need kolm kindlasti on olemas.

Tulemus tekib sul lahenduse (solution) kataloogi alla - olenevalt kompileerimise tüübist  Debug või Release - kausta.