Tehnoloogia » Office ja Office Live » ldap.sk.ee

ldap.sk.ee
janxjanx
Posted: 21. dets 2011, 04:03 Vasta  |  Tsiteeri  

Hei,

On keegi saanud tööle subj. märgitud kooslust koos Outlook 2010 ?

MeelisMeelis
Posted: 21. dets 2011, 04:36 Vasta  |  Tsiteeri  
janx kirjutas:

On keegi saanud tööle subj. märgitud kooslust koos Outlook 2010 ?

Oma mäletamist mööda küll.  Milles mure?

janxjanx
Posted: 22. dets 2011, 11:07 Vasta  |  Tsiteeri  

Noh, ütleme nii, et ma lähenesin asjale väga end-user'ina.
Lisasin Outlooki uue LDAP address book'i - lisamisega läks nagu õnneks.
Search base märkisin, et "c=EE"
Aga ma ei suuda otsida selle uue aadress book'i peal ühtegi kasutajat. Ma tean isikukoodi.. a kuhu väljapeale ma peaks selle panema? Katsetasin sinna ja tänna.. suvaliste väljade peal otsingut IK alusel.. a ei midagi. Peale vähest nikerdamist teatab iga otsing, et midagi ei leitud.

janxjanx
Posted: 22. dets 2011, 11:51 Vasta  |  Tsiteeri  

Mulle hakkab vaikselt tunduma, et ma pean tegema mingi Custom Search Filter'i Outlookile, et ma saaks otsida nn. serial numbri järgi.
Siin on SK poolt näidatud ldap'i puu: http://sk.ee/en/repository/ldap/ldap-kataloogi-kasutamine/
Siin aga MS'i poolt õpetus kuidas filtrit teha: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc179232%28office.12%29.aspx

Kahjuks olen nii tume, et ma ei oska neid omavahel kokku sobitada. Järsku keegi aitab, kui ma peaks oma oletusega üldse õigel teel olema..

janxjanx
Posted: 22. dets 2011, 12:03 Vasta  |  Tsiteeri  

Tundub, et vist leidsin midagi. Järgnev filter vähemalt hakkas tulemusi väljastama.
(&(|(serialnumber=%s*)(cn=%s*)(sn=%s*)(givenName=%s*)))

MeelisMeelis
Posted: 23. dets 2011, 02:28 Vasta  |  Tsiteeri  
janx kirjutas:

Noh, ütleme nii, et ma lähenesin asjale väga end-user'ina.
Lisasin Outlooki uue LDAP address book'i - lisamisega läks nagu õnneks.
Search base märkisin, et "c=EE"

Nii lihtsalt ei saa.  Esiteks tasus vist ette ütelda pikem tee.  Teiseks tehti ldap.sk.ee kirjed mõned aastad tagasi ümber nii, et vaikimisi otsitakse isikukoodi järgi, mitte perekonnanime järgi.  Seega tuleb kohadada päringut, millega sinna poole pöörduda.

Mõni aeg tagasi sai siinsamas foorumites antud teemast räägitud ja ka välja pakutud URL, millega sai juba otsida.  Hetkel ei tule see kohe meelde ...