Tehnoloogia » Office ja Office Live » Exel 2007 standard printimise probleem.

Exel 2007 standard printimise probleem.
ristikasristikas
Posted: 05. jaan 2012, 01:27 Vasta  |  Tsiteeri  

Probleem printimisel. Täpsemalt on tegemist ühe joonisega (pilt) ja sellele on peale lisatud erinevad kujundid täpsustuseks. Pilt on pandud tagataustaks ja kujundid on ette toodud. Printimise eelvaates ja faili vaadates on kõik nii nagu peab õigesti. Välja printides aga on suurem osa kujundeid puudu. Mitte segamini puudu vaid lehe ülemisest osast ja paremalt poolt. Vea otsimisel katsetasin erinevaid printereid ja arvuteid mis tulemust ei andnud. Kui printisin faili pdf-iks siis oli kõik aga samas normaalne. Lisaks katsetasin järgmist varianti.... Meil on vpn ühendus Rootsi serveriga lisaks oma serverile. Avasin selle faili läbi remote desktopi rootsi serveris ja printisin meie firmas asuvasse printerisse ning tulemus oli normaalne. Kõik office updated on meil ka firmas tehtud. Samas see probleem on nagu tekkinud just selle aasta alguses või siis eelmise kuu keskpaiku.

Muudetud: 12:04 | 12.01.2012 | ristikas
ristikasristikas
Posted: 05. jaan 2012, 02:13 Vasta  |  Tsiteeri  

Jõudsin probleemi lahendamisega niikaugele et lasin maha update KB2596596 32-bit Edition ja probleem lahenes.
Aga nüüd edasi... firmas 40+ arvutit officega. Ega ma pea ometi kõikidest ühekaupa seda kustutama hakkama ja automaatseid updatesi kinni keerama? Kuidas seda lahendada saaks üldse?

KaidjaKaidja
Posted: 06. jaan 2012, 09:05 Vasta  |  Tsiteeri  

Kas uuendate oma arvuteid läbi WSUSi? Kui jah, siis sealt peaks saama uuendusi tagasi kutsuda. Kui WSUSi kaudu ei ole teinud, siis võid kasutada nt PowerShelli.

Kaido

MadisMadis
Posted: 06. jaan 2012, 06:10 Vasta  |  Tsiteeri  

Parandust on oodata lähikuudel sellele probleemile.
Minu Vista masinas oli see update installeerunud automaatselt kui Important. Ehk see update laetakse automaatselt nende klientide masinatesse, kellel Windows Update laeb uuendusi ka teistele Microsofti toodetele.

ristikasristikas
Posted: 12. jaan 2012, 12:02 Vasta  |  Tsiteeri  

Mulle tundub et endal sain ma probleemi lahendatud WSUS-i abil. Kutsusin updated tagasi ja blokkisin ära .

Muudetud: 12:03 | 12.01.2012 | ristikas