Tehnoloogia » Windows, Windows Live ja Windows Phone » MDT2010

MDT2010
janxjanx
Posted: 09. veebr 2012, 10:08 Vasta  |  Tsiteeri  

Hei,

Katsetan siin MDT 2010 ja proovisin lisada IE9 pakki.
Ta nagu lisab aga samas saan ma ka ühe errori.Kas see on normaalne?

Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 6.1.7600.16385
Image Version: 6.1.7600.16385

Processing 1 of 1 - Adding package Microsoft-Windows-InternetExplorer-Package-TopLevel~31bf3856ad364e35~x86~~9.4.8112.16421

Error: 0x800f081e

The specified package is not applicable to this image.

The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log

Exit code = -2146498530

DISM /Add-Package failed, rc = -2146498530.
Injected package Microsoft-Windows-InternetExplorer-Package-TopLevel neutral x86 9.4.8112.16421 982861

KaidjaKaidja
Posted: 09. veebr 2012, 12:26 Vasta  |  Tsiteeri  

MDT ja DISM on kaks eri asja. Sa ei pea DISMiga tarkvarsid imagesse sisse integreerima. Võta palun MDT konsool lahti ja sealt applications ja lisa uus tarkvara.

Kaido

janxjanx
Posted: 09. veebr 2012, 12:28 Vasta  |  Tsiteeri  

Ma ei läinud DISM'iga kallale.
MDT konsoolist ütlesin, et Package -> Import OS Package (kõik oli nagu ok)

Ja siis ütlesin, deployment share peal, et update deployment share ja progressi aknas oli selline error.

KaidjaKaidja
Posted: 09. veebr 2012, 12:53 Vasta  |  Tsiteeri  

Packages paneel on mõeldud turvauuenduste jaoks ja DISMiga ei saa IE-d integreerida.

KAido

janxjanx
Posted: 09. veebr 2012, 12:59 Vasta  |  Tsiteeri  

Müstika.. ma vaatasin isegi mingit MS'i videot (technet radio sildi all oli vist) kus mingi MS'i vana lisas sinna IE9 ja kilkas, et voilaa.. no selle järgi ma proovisin...

Või vt. linki: http://technet.microsoft.com/en-us/library/gg699427.aspx
lehe lõpus...
Millest ma valesti aru saan?

KaidjaKaidja
Posted: 09. veebr 2012, 01:27 Vasta  |  Tsiteeri  

Tõesti on seal kirjas, et peaks saama. Kas sa ei tahaks seda oma Imagesse eelnevalt lisada või Application paneeli alt seda lisada?

Kaido

janxjanx
Posted: 09. veebr 2012, 01:43 Vasta  |  Tsiteeri  

Ma just mängin erinevate optsioonidega.
Ma kaalun varianti eelnevalt lisada. Hetkel proovin kuidas toimib masina updatemine kohaliku WSUS'i abil reference image tekitamisel. St. IE9 võiks/peaks ka sealt selga jooksma. Kui selle tulemusega rahule jään, siis vast ei olegi vaja mul eelnevalt IE9't lisada.

teratterat
Posted: 09. veebr 2012, 09:48 Vasta  |  Tsiteeri  

üks võimalus on  IE9 installida applicatsioniga. On olemas Internet Explorer Administration Kit (IEAK) http://technet.microsoft.com/en-us/ie/bb219517 mille abil saad IE 9't customiseerida ja msi installika teha.

Ma ei tea kuidas IE9 on a IE 8 allus ka ilma IEAK'ta käsklustele ja läks pärast OS'i installi peale applkitasioonina.

IE8-WindowsXP-x86-ENU.exe /passive /update-no /no-default /norestart

MeelisMeelis
Posted: 09. veebr 2012, 10:36 Vasta  |  Tsiteeri  
janx kirjutas:

Müstika.. ma vaatasin isegi mingit MS'i videot (technet radio sildi all oli vist) kus mingi MS'i vana lisas sinna IE9 ja kilkas, et voilaa.. no selle järgi ma proovisin...

Või vt. linki: http://technet.microsoft.com/en-us/library/gg699427.aspx
lehe lõpus...
Millest ma valesti aru saan?

Pakuks, et püüad IE9 install-pakki uuenduse pähe lisada.  Ehk siis vaja oleks .MSU, mitte .CAB või .EXE faili:

Veel kindlam oleks .MSU failid tõmmata alla Microsoft Update Catalog'ist.

Teine võimalik põhjus on, et .CAB faili lisamine vajab ka vastavat Unattend.xml faili lisamist.

Muudetud: 00:19 | 10.02.2012 | Meelis
janxjanx
Posted: 10. veebr 2012, 08:55 Vasta  |  Tsiteeri  

Ahha.. Meelis võis anda hea vihje. Katsetan mingi hetk. Jah, siiani olen mässanud CAB'iga.
Kust Te neid MSU'sid leiate? Andsite hea lingi küll, kust seda MSU'd alla tõmmata aga kuidas ma iseseisvalt sellesse kohta jõuaks?
Kas kõikidele MS vidinatele on olemas MSU'd?
Ma vist ei oska otsida. MS update catalog ei jaga ju kah otse MSU'd.
+ lisaküsimus, mulle on jäänud mulje, et IE9 vajab eelnevalt mingit fix'i/uuendust veel ( http://support.microsoft.com/kb/2454826 ) - kuidas MDT'ga määratakse selliste paigalduste järjekord? Pean tegema vajadusel mingi custom task sequence ?

Samas tulen tagasi enda lahenduse juurde kus ma praegu tegin katse WSUS'i abil reference imagesse uuendusi suruda. Otsesõnu võin hetkel öelda, et 99% see töötab AGA on üks kummaline update mis on kenasti lubatud jne. aga mingil põhjusel peale ei lähe. Kui pärast reference tekitamist  lasen selle masinale selga, siis leitakse üks update: KB2532531 ( http://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms11-053 ) ja ollakse nõus seda lahkelt installima aga ma ei saa aru, miks see update reference imagele selga ei sõida nagu ülejäänud... ideid?

MeelisMeelis
Posted: 10. veebr 2012, 09:13 Vasta  |  Tsiteeri  
janx kirjutas:

Ahha.. Meelis võis anda hea vihje. Katsetan mingi hetk. Jah, siiani olen mässanud CAB'iga.
Kust Te neid MSU'sid leiate? Andsite hea lingi küll, kust seda MSU'd alla tõmmata aga kuidas ma iseseisvalt sellesse kohta jõuaks?
Kas kõikidele MS vidinatele on olemas MSU'd?

.MSU (Microsoft Update) on failiformaat, mida alates Vistast kasutatakse Windowsi tarkvaraparanduste jaoks.  Kuna IE9 on mingist otsast ka parandus, siis on ta ka .MSU failina olemas (kuigi ega avalikke linke neile failidele enam naljalt ei leia).

Micrososft Update Catalog on veebisait, mille kaudu pakutakse adminnidele võimalust ise alla tõmmata kõik tarkvara parandused, et nende paigaldamisega siis ise tegeleda.

janx kirjutas:

+ lisaküsimus, mulle on jäänud mulje, et IE9 vajab eelnevalt mingit fix'i/uuendust veel ( http://support.microsoft.com/kb/2454826 ) - kuidas MDT'ga määratakse selliste paigalduste järjekord? Pean tegema vajadusel mingi custom task sequence ?

IE9 paigaldamiseks on vaja täita teatud eeltingimused (teiste paranduste näol), seetõttu tuleb hoolitseda, et need teised parandused oleksid ka tõmmisesse lisatud.  või siis kui IE9 lisatakse kui rakendus (.exe), siis on tal endal need eeltingimused kaasas ning need lisatakse paigalduse käigus.

MDT-s on võimalik tarkvarapakkide vahele teha viited, nii et ühe paki kaasamine võtab kaasa (eeltingimusena) ka teise(d).  Lisaks on võimalik teha "suite"-pakke, millesse saab kokku panna mitu pakki.

janx kirjutas:

Samas tulen tagasi enda lahenduse juurde kus ma praegu tegin katse WSUS'i abil reference imagesse uuendusi suruda. Otsesõnu võin hetkel öelda, et 99% see töötab AGA on üks kummaline update mis on kenasti lubatud jne. aga mingil põhjusel peale ei lähe. Kui pärast reference tekitamist  lasen selle masinale selga, siis leitakse üks update: KB2532531 ( http://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms11-053 ) ja ollakse nõus seda lahkelt installima aga ma ei saa aru, miks see update reference imagele selga ei sõida nagu ülejäänud... ideid?

Hm, viidatud artikkel väidab, et tegemist on Bluetooth 2.1 protokollistikul.  Kui vastavat protokollistikku pole paigaldatud (kuna Bluetooth raadiot pole veel leitud), siis ei saa seda ka parandada ...

Muudetud: 09:16 | 10.02.2012 | Meelis
janxjanx
Posted: 10. veebr 2012, 01:42 Vasta  |  Tsiteeri  

Hm, viidatud artikkel väidab, et tegemist on Bluetooth 2.1 protokollistikul.  Kui vastavat protokollistikku pole paigaldatud (kuna Bluetooth raadiot pole veel leitud), siis ei saa seda ka parandada ...

Nõus.. seda vaatasin minagi.. a no selles lauaarvutis ei ole halli haisugi BT'st... a no see selleks.. las ta siis arvab nii kui peab arvama.

Muudetud: 13:42 | 10.02.2012 | janx