janx kirjutas:
Ahha.. Meelis võis anda hea vihje. Katsetan mingi hetk. Jah, siiani olen mässanud CAB'iga.
Kust Te neid MSU'sid leiate? Andsite hea lingi küll, kust seda MSU'd alla tõmmata aga kuidas ma iseseisvalt sellesse kohta jõuaks?
Kas kõikidele MS vidinatele on olemas MSU'd?
.MSU (Microsoft Update) on failiformaat, mida alates Vistast kasutatakse Windowsi tarkvaraparanduste jaoks. Kuna IE9 on mingist otsast ka parandus, siis on ta ka .MSU failina olemas (kuigi ega avalikke linke neile failidele enam naljalt ei leia).
Micrososft Update Catalog on veebisait, mille kaudu pakutakse adminnidele võimalust ise alla tõmmata kõik tarkvara parandused, et nende paigaldamisega siis ise tegeleda.
janx kirjutas:
+ lisaküsimus, mulle on jäänud mulje, et IE9 vajab eelnevalt mingit fix'i/uuendust veel ( http://support.microsoft.com/kb/2454826 ) - kuidas MDT'ga määratakse selliste paigalduste järjekord? Pean tegema vajadusel mingi custom task sequence ?
IE9 paigaldamiseks on vaja täita teatud eeltingimused (teiste paranduste näol), seetõttu tuleb hoolitseda, et need teised parandused oleksid ka tõmmisesse lisatud. või siis kui IE9 lisatakse kui rakendus (.exe), siis on tal endal need eeltingimused kaasas ning need lisatakse paigalduse käigus.
MDT-s on võimalik tarkvarapakkide vahele teha viited, nii et ühe paki kaasamine võtab kaasa (eeltingimusena) ka teise(d). Lisaks on võimalik teha "suite"-pakke, millesse saab kokku panna mitu pakki.
janx kirjutas:
Samas tulen tagasi enda lahenduse juurde kus ma praegu tegin katse WSUS'i abil reference imagesse uuendusi suruda. Otsesõnu võin hetkel öelda, et 99% see töötab AGA on üks kummaline update mis on kenasti lubatud jne. aga mingil põhjusel peale ei lähe. Kui pärast reference tekitamist lasen selle masinale selga, siis leitakse üks update: KB2532531 ( http://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms11-053 ) ja ollakse nõus seda lahkelt installima aga ma ei saa aru, miks see update reference imagele selga ei sõida nagu ülejäänud... ideid?
Hm, viidatud artikkel väidab, et tegemist on Bluetooth 2.1 protokollistikul. Kui vastavat protokollistikku pole paigaldatud (kuna Bluetooth raadiot pole veel leitud), siis ei saa seda ka parandada ... |