Tervist.
Vabandan ette ära kui see teema siia ei sobi, aga siiski olen päevi juba uurinud ja vaadanud pakkumisi, et osta uut arvutit omale. Niisiis muidu mulle meeldib kasutada erinevaid töötlusprogramme ja arhitektisofti, vajan sülearvutit sest plaanis lähiajal rohkem liikuda, kuna vaja üks lisatööots ette võtta ja nüüd tuleb sisse üks aga. Mulle meeldib vahest lõõgastuda mängides Elder Scrolls V skyrim-t, ehk nüüd tulebki uuringuline küsimus, et millist arvutit soovitaksite teie, kes te siin portaalis protsessoritest ja graafikakaartidest rohkem teate. Ise olen välja valinud sellised isendid:
www.klick.ee/sulearvutid/hp-pavilion-g6-1203sy.html
www.klick.ee/sulearvutid/asus-k53sc-sx625v.html
www.klick.ee/sulearvutid/hp-pavilion-dv6-6b20sy.html
www.klick.ee/sulearvutid/samsung-300e5a.html
www.klick.ee/sulearvutid/inspiron-n5110-2386.html
Ühesõnaga võib nendel linkidel vaadates olla juba aimu millises hinnaklassis võiks arvuti olla. Võib-olla olen ma isegi väheke valesi otsuseid valides teinud ja ehk oskate ise midagi lisada siia. Aga põhiküsimus jääb nüüd et millist soovitaksite teie, sest ise ei suuda seda rasket valikut ära teha.
PS! Hinna ja jõudluse suhe on väga tähtis, mida odavamalt saaks seda parem, ning kui leiate selles hinnaklassis ,et on mujal isegi midagi paremat müügil siis lisage oma soovitus kommentaari. |